Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
rotselleri, krusbär, lakrits och gotlandslins ................................... Vin: Joseph Mellot Menetou-Salon les Thureaux, Sauvignon Blanc, Loire, Frankrike
bläckfisk, tomat, dill och fänkål ....................................................... Vin: S.A. Prüm Solitär Riesling Trocken, Mosel, Tyskland
gurka, mynta och morot .................................................................. Vin: Santiago Vinho Verde, Portugal
ostronskivling, mangold, gyllenbär, voatsiperiferypeppar och potatis från Dalbo gård .................................................................... Vin: Piccini Memoro Rosso, Italien
mandel och tonkaböna .................................................................... Vin: Grand Tokaj Szamorodni, Ungern
Vi kan erbjuda vegetariskt alternativ men kan inte göra avsmakningsmenyn vegansk eller mjölkproteinfri.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny