Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
med rabarber, morot, rädisa och mynta ........................................ Vin: Gemischter Satz Braitenpuechtorff EKO, Österrike
med rökt citronpannacotta, rödlök och brynt smör ....................... Vin: Gentlemens Riesling, Tyskland
med rotselleri och potatisinslaget pocherat ägg ............................ Dryck: Boulard Cidre Biologique, Frankrike
med fläder, rödvinsreduktion och fermenterad potatis............... Vin: Tiefenbrunner Turmhof Pinot Nero, Italien
med lakrits och körsbärssorbet ....................................................... Vin: Nederburg Noble Late Harvest, Sydafrika
Vi kan dock inte göra avsmakningsmenyn vegansk.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny
Bistron är öppen
vardagar från kl 17,
lördagar och
söndagar från kl 12.
Nationaldagen den 6 juni öppnar Bistron kl 12.
Restaurangen serverar femrätters avsmakningsmeny fredagar och lördagar från kl 17.