Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
saltbakat päron, tryffel och oxalis
krämig polenta, vattenmelonsrättika, piplök och vildäpple
fermenterad paprika, hasselnötter, brysselkål och dill
tryffel, pommes soufflé, lingon, ostronskivling, brytbönor från köksträdgården
citron och vit choklad
Vi erbjuder ett vegetariskt alternativ för rätter som inte är vegetariska. Vi kan dessvärre inte göra menyn mjölkproteinfri eller vegansk.
Vi erbjuder också dryckesmenyer med och utan alkohol.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny
Bistron är öppen
fredagar från 17,
lördagar från 12 och
söndagar 12 – 16.
Restaurangen serverar femrätters avsmakningsmeny
fredagar och lördagar från 17.
Hotellgäster erbjuds enklare middag även de kvällar bistro och restaurang håller stängt.