Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
rotselleri, rödlök och mangold ............................................................ Vin: Domaine Louis Moreau Chablis, Frankrike
betor från Heffride gård, hasselnötter och fermenterad gurka .... Vin: S.A. Prüm Solitär Riesling Trocken, Tyskland
purjolök, Västerbottensost och regnbågsrom ................................ Vin: Jakob Jung Riesling Classic, Rheingau, Tyskland
brytbönor, björnbär, grönkål och potatis från Dalbo gård i När ... Vin: Chapoutier Belleruche, Côtes-du-Rhône EKO, Frankrike
av majs, popcornglass, röda vinbär, karamell och syltad chili ....... Vin: Grand Tokaj Szamorodni, Ungern
Vi kan dock inte göra avsmakningsmenyn vegansk eller mjölkproteinfri.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny
Bistron har öppet från kl 17 på fredagar, från kl 12 på lördagar och kl 12-16 på söndagar.
Restaurangen serverar femrätters avsmakningsmeny på fredagar och lördagar från kl 17.