Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
empanadas, fänkål, sobrassada och salsa verde ............................ Vin: Martín Códax Albariño, Spanien
oliver, tomat och lök ............................................................................ Vin: Mara Moura Godello, Spanien
svart ris, grön mussla, tupp, grön ärtcréme och citron .................. Vin: Vallado Prima Douro White, Portugal
serrano, mojo picon, papas arrugadas, saffran, och pimientos de padron .................................................................................................... Vin: Barbadillo Mirabras, Spanien
mörk choklad, apelsin, churros och sangriasorbet ......................... Vin: Vallado 10 yo Tawny Port, Portugal
Vi kan erbjuda vegetariskt alternativ men kan inte göra avsmakningsmenyn vegansk eller mjölkproteinfri.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny