Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
majs, trattkantareller, oxalis och svart vitlök ................................. Vinförslag: Prosecco Treviso Extra Dry DOC, Italien
pumpa, krondill och blomkål ........................................................... Vinförslag: Gentleman Riesling, Rheingau, Tyskland
linderödssvin, kål, picklade senapsfrön, kummin ......................... Vinförslag: Lambrusco dell’Emilia, Emilia-Romagna, Italien
kantareller, lök, gotlandslins och björnbär ................................... Vinförslag: Le Colombier Vacqueyras Vieilles Vignes Eko, Frankrike
vanilj, kanel och vit choklad ............................................................. Vinförslag: Soellner Sweet Riesling EKO, Niederösterreich, Österrike
Vi kan erbjuda vegetariskt alternativ men kan inte göra avsmakningsmenyn vegansk eller mjölkproteinfri.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny