Vårkänslor på Strandakar

Njut av en 5-rätters avsmakningsmeny i vår vackra restaurang, somna i ett av våra harmoniska dubbelrum och vakna till en härlig frukostbuffé!

Erbjudandet gäller fredagar och lördagar från den 1 mars till och med den 15 juni, 2024.

Avsmakningsmeny, övernattning och frukostbuffé kostar 1 725 kr/person i delat dubbelrum.

Cykeluthyrning

Hyr cykel av oss

Priser: 100 kr/dag , 500kr/vecka

Golfpaket

Övernattning, frukostbuffé, middag & greenfee

 

Kontakta oss gärna för golfpaket enligt era önskemål

Vandring i När

Fiskelägen & orkidéer

 Välkommen till sydöstra Gotland och När socken. I ett samarbete mellan Strandakar Hotell & Restaurang och Life Outdoor har vi satt ihop vandringar som ger dig svårslagen natur, fisklägen, stillheten, dofterna, unika orkidéer och ett alldeles unikt ljus. Känslan av att vandra längs kusten i När kan ibland liknas vid en afrikansk savann, avbruten av enstaka vindpinade enbuska och tallar. Men istället för giraffer och lejon som strövar runt finns här betande kvigor och vitkindade gäss. Att man i När dessutom pratar riktigt gutamål, svårt även för en vanlig gotlänning att förstå, gör denna plats till någon extra exotiskt.

För mer information och för att boka gå in på länken nedan…

https://lifeoutdoor.se/project/vandra-pa-nar/#fakta|1

Susan Hardingz Wernström, Snarva Muskler Friskvård

Susan Hardingz Wernström – Snarva Muskler Friskvård – är diplomerad massageterapeut och certifierad/diplomerad massör och energimassör. Susan erbjuder massageterapeutiska behandlingar som behandlar specifika områden där du har besvär, svensk klassisk massage, och energimassage där du ”sitter” i en speciell stol, har kläderna på och blir behandlad enligt en ”kata” längs energibanor i kroppen.

Susan tar emot i Krakstädar, på andra sidan vägen från Strandakar.

Pris för behandlingar:
30 minuter, 500 kr
60 minuter, 850 kr
Energimassage, 400 kr

Bokning eller frågor sker till 070-5843078, 0498-483299, hardingz.susan@gmail.com

Massage

Mikaela Randleff , Framtidens Hälsa

Mikaela Randleff , Framtidens Hälsa Erbjuder massagebehandling till gäster på Strandakar. Mikaela är utbildad hälsopedagog och diplomerad massageterapeut. Hon erbjuder hälsocoaching, personlig träning och massage.

Vill du som gäst på Strandakar Hotell & Restaurang unna dig en skön massagebehandling under din vistelse är du välkommen att boka en tid hos Mikaela. Mikaela håller till i När Skolu.

Behandlingar:
60 minuter, svensk klassisk massage, 730 kr
30 minuter, svensk klassisk massage, 450 kr

Bokning eller frågor sker till 0737-778552,  mikaela.randleff@hotmail.com.

Shopping Basket

Öppettider

Vi har öppet
vardagar från 17,
lördagar och söndagar från 12.
 
 

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan