Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
Västerbottensost, rödlök ................................................................. Vin: Le Colombier Vacqueyras Vieilles Vignes Eko, Rhône, Frankrike
havtorn från Burs, jordärtskocka från köksträdgården .............. Vin: S.A. Prüm Blue Riesling, Mosel, Tyskland
polenta, vildäpple, rostad vitlök, grönkål från köksträdgården . Vin: Gemischter Satz Braitenpuechtorff EKO, Niederösterreich, Österrike
Gotländsk tryffel, plommon, gnocchi av potatis från Dalbo gård, morot från köksträdgården ............................................................. Vin: Querciabella Mongrana Rosso, Toscana, Italien
karamell, päron, ingefära ................................................................ Vin: Pajass Passito Roberto Sarotto, Piemonte, Italien
Vi kan erbjuda vegetariskt alternativ men kan inte göra avsmakningsmenyn vegansk eller mjölkproteinfri.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny