Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
med modern fransk touch
betor från Heffride gård i Burs, endive, apelsin och hasselnötter
skaldjursveloute, havsfänkål, citron, kapris och grön ärtcréme
från Ejmunds gård, palsternacka, ostronskivling från Kruse gård och rödvinssky
av äpple med crème frangipane, brynt smör och karamelliserad mandelglass
Vi erbjuder ett vegetariskt alternativ för rätter som inte är vegetariska. Vi kan dessvärre inte göra menyn mjölkproteinfri eller vegansk.
Vi erbjuder också dryckesmenyer med och utan alkohol.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny