Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
passionsfrukt, rädisa, sichuanpeppar och dill
getost, ramslök och oliver
från lammboden i Stånga, saffran, potatis från Dalbo gård, melon och mangold
kålrabbi, tjoritso, broccoli och krusbär
yoghurt, hibiskus och mynta
Vi erbjuder ett vegetariskt alternativ för rätter som inte är vegetariska. Vi kan dessvärre inte göra menyn mjölkproteinfri eller vegansk.
Vi erbjuder också dryckesmenyer med och utan alkohol.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny
Bistron är öppen från 12 varje dag.
Restaurangen serverar femrätters avsmakningsmeny
onsdag – måndag från 17.
På tisdagar har vi “Grillafton” från 17.
Då har vi ingen annan meny.
Från 11 augusti öppnar Bistron 17 på vardagar och 12 lördagar och söndagar. Restaurangen serverar femrätters avsmakningsmeny fredagar och lördagar.