omsorg - kvalité - närodlat

Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.

Restaurangmeny

VÄLKOMMEN!

Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny

Öppettider

Vi serverar avsmakningsmeny fredagar och lördagar från kl 17 till och med den 23 november. Från den 29 november serveras julbord.

boka bord

Välkommen att ringa oss för bordsbokning

0498-69 13 80

Shopping Basket

Öppettider

Vi har öppet 
fredagar från 17,
lördagar från 12 och
söndagar 12 – 16
till och med den 24 november.

Från den 29 november till den 14 december serveras julbord fredagar och lördagar från kl 17.
 
Den 26 – 30 december och den 2 – 6 januari serverar vi Afternoon Tea
och lunch 12 – 16. 
 
Den 3 och 4 januari är
Bistron öppen till 21.

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan