DeLuxe

Ett rum är så mycket mer än bara en plats att sova på. Njut av lugnet och harmonin i ett av våra DeLuxe rum. Rummen är 36-39 kvadratmeter stora med den härliga dubbelsängen en våning upp på sovloftet. Varje detalj är genomtänkt för att du ska må bra. Dubbelsängen från Carpe Diem är minst 180 cm bred och gjord för att vilja stanna kvar i den. Om du ändå vill arbeta kan du tänka fritt vid en välplanerad arbetsplats. Umgås med andra eller pusta ut i en skön fåtölj eller soffa på bottenplanet. Vill du hellre sitta ute har varje rum en egen uteplats. Vi erbjuder våra hotellgäster middag alla dagar.  

Dubbelsäng från Carpe Diem 

Walk-in shower

kylskåp på rummet

Hårtork & Paraply

Soffa eller två fåtöljer

Inkluderat te & Kaffe

fritt wi-fi

boka rum

Shopping Basket

Öppettider

Vi har öppet
vardagar från 17,
lördagar och söndagar från 12.
 
 

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan